Salutació de l'Alcaldia

Hola.

Benvinguts a Pira.

La nostra població també ha entrat a formar part del món de les comunicacions digitals, multimèdia globalitzades i a temps real. Volem donar a conèixer tot el que Pira ha estat, és i vol ser. Fins fa molt poc, era impensable que un municipi de les nostres característiques pogués fer una promoció global fora de l’àmbit local o comarcal.

Ara les noves tecnologies ens faciliten l'accés i ens ofereixen unes possibilitats excepcionals que hem d'aprofitar en benefici de tots. La nostra pàgina web volem que sigui informativa i operativa. Que tothom que vulgui pugui consultar-la, per conèixen's de més a prop, tal com ha de ser la relació entre els éssers humans.

Cal potenciar el coneixement entre les persones o el seu col·lectiu - el poble - amb la resta d'individus, abans que entendre que fos una relació ciutadà-administració. Vull agrair a totes les persones que de forma desinteressada han col·laborat per fer possible aquesta realitat i demanar-vos que continueu treballant per Pira i pels seus convilatans.
Des de la meva responsabilitat al Consistori i en nom de tots el pirencs i pirenques, rebeu la nostra més cordial salutació.

Moltes gràcies per visitar-nos, conèixer i donar a conèixer el nostre poble.

Us esperem per rebre's i saludar-vos personalment.


Josep Rodríguez Martínez
Alcalde de Pira