Què és l'OVT?

L’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) et permet fer, a través d’Internet, tramitacions oficials, consultes, o informar-te sobre la teva relació amb l'Ajuntament de Pira.

Tot i que des de l'Ajuntament de Pira es segueixen oferint els serveis presencials, l'OVT és una manera d’agilitzar els tràmits amb un estalvi de temps i desplaçaments, ja que no cal que ens personem a les oficines comarcals. L’OVT està oberta les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Els tràmits virutals són tant segurs i veraços com els efectuats mitjançant l’atenció personal, únicament ens cal un identificador digital que garanteixi la nostra identitat a Internet i asseguri la integritat i confidencialitat.

Com a persona física haureu de disposar d’idCAT Mòbil o d’un certificat digital com l’IdCAT. Si sou empresa necessitareu un certificat digital d’una autoritat certificadora qualificada (FNMT, Camerfirma). 

Des de l'Ajuntament de Pira, juntament amb el Consell Comarcal, la Diputació de Tarragona i el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya, es treballa per ampliar progressivament els serveis que es poden oferir a través de l’Oficina Virtual de Tràmits.